Bottas: ‘Starts moeten beter, maar positief verrast door het begin met Alfa Romeo’

Valtteri Bottas erkent ‘positief verrast’ te zijn door hoe hij en Alfa Romeo het seizoen hebben afgetrapt met een zesde plek in Bahrein. Al is er nog wel een belangrijk verbeterpunt. Om maar met dat eerste te beginnen: dat is een koppelingsprobleem waar Alfa Romeo mee kampt. Dit was de reden voor Bottas’ dramatische start in Bahrein. De Fin, die sowieso niet bekend staat als een geweldige starter, zakte in de openingsronde maar liefst acht plekken terug – van zes naar veertien. “Dat kwam dus door een koppelingsprobleem. We hebben daar ongeveer de helft van de tijd last van”, vertelt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head