Coronel ook dit jaar weer van de partij in WTCR: ‘Kan niet wachten om weer te beginnen’

Tom Coronel komt ook dit seizoen weer uit in het WTCR, het wereldkampioenschap voor toerwagens. De vijftigjarige coureur verschijnt wederom in zijn bekende DHL-geel met een Audi aan de start voor Comtoyou Racing. Behalve op steun van DHL, kan Coronel ook weer op de support van vaste partners als onder meer Tricorp, Eurol, Eru en Ireckonu rekenen, dezelfde sponsoren die hij ook in de TCR Europe heeft. Net als de afgelopen seizoenen, rijdt Coronel namelijk wederom in beide TCR-kampioenschappen. Lees ook: Tom Coronel viert kort na zijn vijftigste verjaardag nóg een feestje Coronel krijgt bij Comtoyou Racing nog steeds een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head