Domenicali: ‘Mick Schumacher bij Ferrari is een geweldig vooruitzicht’

Formule 1-baas Stefano Domenicali zou het geweldig vinden om Mick Schumacher in de toekomst bij Ferrari te zien rijden. Domenicali, die vroeger met diens vader Michael werkte, weet echter ook dat Ferrari met Charles Leclerc en Carlos Sainz voorlopig goed zit. Schumacher maakt al een tijdje deel uit van de Ferrari Driver Academy. De 22-jarige Duitser werd in 2020 kampioen in de Formule 2 en debuteerde vorig jaar in de Formule 1 bij Haas. Het is uiteraard zijn droom om in de toekomst de stap te maken naar Ferrari, het team waar zijn vader Michael zoveel successen kende. Maar ook…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head