Domenicali waarschuwt Netflix: ‘Drive to Survive moet toegevoegde waarde hebben voor F1’

De Netflix-documentaireserie Drive to Survive is een daverend succes, maar het voortbestaan van de serie hangt af van de toegevoegde waarde die het de Formule 1 kan blijven bieden, laat Formule 1-baas Stefano Domenicali weten. Volgende week verschijnt alweer het vierde seizoen van de Netflix-documentaireserie Drive to Survive. De crew van Netflix volgt daarbij de prominenten van de Formule 1 en dat heeft al veel memorabele momenten opgeleverd. Zo werd Haas F1-teambaas Günther Steiner een ware cultheld door zijn opvallende uitspraken en kregen de F1-fans een inkijkje in de onderlinge ruzie tussen Red Bull en motorleverancier Renault. Lees ook: Netflix…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head