F1 licht teams in: GP Saoedi-Arabië gaat door ondanks raketaanval nabij circuit

De Formule 1-top heeft de teams en coureurs ingelicht dat de Grand Prix van Saoedi-Arabië doorgaat, ondanks een raketaanval op een oliedepot van Aramco, een partner van de Formule 1, nabij het Jeddah Corniche Circuit. Ook de Saudi Motorsport Company heeft laten weten dat het programma doorgaat. Tijdens de eerste vrije training in Jeddah waren er plots grote rookpluimen op de achtergrond te zien. Op sociale media circuleerden beelden van een oliedepot van Aramco, dat zich op zo’n tien kilometer van het Jeddah Corniche Circuit bevindt, dat in brand stond. Het was in eerste instantie nog onduidelijk of het om…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head