Geen LMP2-debuut voor Kvyat: team niet akkoord met voorwaarden FIA

Oud-Formule 1-coureur Daniil Kvyat stond op het punt om zijn LMP2-debuut te maken in het World Endurance Championship (WEC), maar daar komt vóór de eerste race al een einde aan. Roman Rusinov, teammanager van G-Drive Racing, het Russische raceteam waar Kvyat voor zou rijden, weigert akkoord te gaan met de nieuwe voorwaarden van de FIA. De FIA kondigde 4 maart aan dat Russische coureurs een speciaal document moesten ondertekenen naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne. Daarin staat onder meer dat Russische coureurs accepteren dat zij niet onder de Russische vlag, maar onder de neutrale vlag van de FIA moeten…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head