GP Elite hoopt met Larry ten Voorde voor derde titel op rij te gaan in Porsche Supercup

Het Nederlandse GP Elite heeft haar team voor de verschillende Porsche-kampioenschappen voor het seizoen 2022 gepresenteerd. Dit jaar wil het team voor de triple double gaan met Larry ten Voorde, die de afgelopen twee jaar de Supercup, het voorprogramma van de Formule 1, en de Carrera Cup Duitsland op zijn naam schreef. Na twee succesjaren wordt het een flinke uitdaging om de teamtitel te prolongeren, maar de doelen voor GP Elite en teameigenaar Marc Schipper zijn duidelijk: de lijn van de afgelopen twee jaren doortrekken en opnieuw voor de teamtitels gaan. Met de opnieuw oranje gekleurde Porsche 992 GT3 Cup…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head