Haas onder de loep? ‘Drie teams kaarten gelijkenissen met Ferrari aan bij FIA’

Van puntloos achteraan naar twee puntenfinishes in drie wedstrijden. De auto van Haas wordt met argusogen gevolgd en volgens de Duitse publicatie Auto Motor und Sport hebben drie teams al zelfs aan de bel getrokken bij de FIA. Want wordt Haas niet veel te veel gesteund door de buren van Ferrari, vragen zij zich af. Het Amerikaanse team heeft al enige tijd een dependance in Maranello in gebruik en werkte daar het afgelopen jaar fulltime aan de auto voor 2022 terwijl coureurs Mick Schumacher en Nikita Mazepin puntloos achteraan bungelden. De na Mazepins ontslag naar voren gecshoven Kevin Magnussen scoorde…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head