Haas verwacht verdere sprongen te maken dankzij Ferrari-aanwinsten

Simone Resta, de technisch directeur van Haas, denkt dat het team in 2022 nog verdere progressie kan boeken omdat het technische team vol Ferrari-aanwinsten nog verder op elkaar ingespeeld moet raken. Op de Haas-website noemt Resta het ‘een uitdaging’ dat Haas vorig jaar een eigen ontwerpbureau heeft opgezet in Ferrari’s thuishaven Maranello en daarnaast veel nieuw personeel in het team heeft opgenomen. Volgens Formula1.com gaat het daarbij om ongeveer 35 teamleden die van Ferrari afkomstig zijn. Veel van dat personeel was beschikbaar door de invoering van de budget cap in de Formule 1 in 2021. Ferrari moest snoeien in haar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head