Horner lyrisch na één-twee in Imola: ‘Een van onze beste resultaten ooit’

Red Bull-teambaas Christian Horner is lyrisch na de één-twee in Imola, waar het team ‘een van onze beste resultaten ooit’ behaalde. Hij is trots op Max Verstappen en Sergio Pérez, maar ook op het team in Milton Keynes: “Zij hebben een fenomenale prestatie geleverd.” Op het opdrogende Imola wist Max Verstappen op dominante wijze de zege te pakken. Hij maakte er de maximale score van 26 punten van door ook nog eens de snelste raceronde te noteren. Teamgenoot Sergio Pérez maakte het feest compleet met de tweede plaats, waardoor Red Bull de maximale score van 44 punten meenam. Lees ook:…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head