‘Hulkenback’ Hülkenberg hoopt nog steeds op fulltime comeback: ‘Maar wordt moeilijk’

Nico Hülkenberg heeft de afgelopen seizoenen zo’n reputatie opgebouwd als invalkracht, dat zijn bijnaam haast van The Hulk in Hulkenback veranderd lijkt. Als het aan Hülkenberg ligt, maakt hij zelfs een volwaardige comeback. Al weet hij dat dit niet erg realistisch is. De 34-jarige coureur uit Emmerich verloor zijn vaste racezitje namelijk eind 2019 al. Renault bedankte hem toen voor bewezen diensten. Zijn ex-werkgever Racing Point, waarvoor hij reed toen het nog Force India heette, trommelde hem in 2020 vervolgens drie keer op als invaller. Dit om de met corona besmette Lance Stroll en Sergio Pérez te vervangen. Hülkenberg deed…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head