Kamphues: ‘Ik denk dat Russell Mercedes naar zijn hand zet en Hamilton naar de exit helpt’

Een halfjaartje, zo lang denkt Rob Kamphues dat het duurt voor nieuwkomer George Russell het team van Mercedes naar zijn hand heeft gezet, ondanks de aanwezigheid van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. “Want Mercedes heeft natuurlijk al voor Russell gekozen.” Dat zegt Kamphues in de seizoengids 2022 van FORMULE 1 Magazine, waarin hij samen met autocoureur Jeroen Bleekemolen alle tien de teams analyseert. Zo rond de Grand Prix van Zandvoort gaat het daarbij spannend worden binnen Mercedes, verwacht hij. “Want ik denk dat Russell een halfjaartje nodig heeft om Mercedes naar zijn hand te zetten, een team dat nu gericht is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head