Leclerc blij dat Sainz bij Ferrari blijft: ‘We willen hetzelfde en werken goed samen’

Charles Leclerc ziet het als goed nieuws dat Carlos Sainz nog tot en met 2024 zijn teamgenoot bij Ferrari blijft. De samenwerking met de Spanjaard bevalt de Monegask zeer goed. Leclerc en Sainz zijn sinds 2021 teamgenoten bij Ferrari. Vorig jaar werd Leclerc, die al sinds 2019 voor het team rijdt, op punten verslagen door nieuwkomer Sainz. Na drie races in 2022 gaat Leclerc echter met twee zeges aan kop in het WK, terwijl Sainz op al behoorlijke achterstand derde staat. Sainz was van de winter hoe dan ook al in gesprek over een nieuwe deal, en donderdag volgde er…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head