Leclerc gelooft steeds meer in titelkansen na tweede zege: ‘Hebben een erg sterke en betrouwbare auto’

Na drie van de (voorlopig) 22 races dit seizoen staat Charles Leclerc met een bijna perfecte score van 71 punten met ruime marge bovenaan in het kampioenschap. Het doet Ferrari en de Monegask steeds meer hopen op de titel: “We hebben een erg sterke en betrouwbare auto.” Leclerc kon na een goede start zijn poleposition verzilveren en de leiding behouden. Hij had vervolgens weinig moeite om weg te rijden van Max Verstappen, die het zwaar had vanwege de hoge bandenslijtage. De uitvalbeurt van de Nederlander maakte de race nog makkelijker voor Leclerc, die zich in de laatste ronden enkel nog…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head