Leclerc heeft hoge verwachtingen: ‘Team heeft hard gewerkt’

Charles Leclerc zegt dat er ‘hoge verwachtingen’ zijn bij Ferrari. De Monegask hoopt dat Ferrari hem dit jaar de auto geeft om voor de titel te gaan: “Iedereen is extreem gemotiveerd.” Leclerc kon in 2019 met Ferrari nog om de zeges strijden, maar in 2020 gleed Ferrari af naar het middenveld. Toen ging het niet meer om podiums of zeges, maar om punten pakken. Dit jaar hoopt Leclerc, na een veel sterker 2021, dat Ferrari weer regelmatig om de zeges kan meedoen. Aan de inzet van het team zal het in ieder geval niet liggen. Lees ook: Binotto voelt nog…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head