Norris tevreden met zevende plek in Jeddah: ‘Goed om te zien dat de auto potentie heeft’

De zevende plek was niet helemaal wat Lando Norris in Saoedi-Arabië had gewild, maar de Brit is blij dat McLaren daar een stap vooruit leek te zetten ten opzichte van Bahrein: “Goed om te zien dat er potentie in de auto zit.” Norris kwam op de streep slechts één tiende tekort om de zesde plek te pakken in Saoedi-Arabië. Esteban Ocon versloeg de Brit in een sprint tot aan de streep waardoor Norris genoegen moest nemen met zes punten. Dat was wel een flinke verbetering ten opzichte van Bahrein, waar beide McLarens kansloos buiten de punten eindigden. Norris is dan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head