Paddockpraat: ‘F1 beroept zich op een schijnveiligheid na raketaanval in Jeddah’

FORMULE 1 Magazine-hoofdredacteur André Venema beleefde vandaag één van zijn meest bizarre dagen uit zijn loopbaan. Tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Saudi-Arabië sloeg op enkele kilometers van het circuit in Jeddah een raket in een opslagplaats van oliegigant en F1-hoofdsponsor Aramco. In de uren daarna was er duidelijk een tweedeling met aan de ene kant de F1-volgers die doorgang van de race afkeuren en aan andere kant rechtenhouder Formula One Management die zich beroept op veiligheidsgaranties van de Saudische autoriteiten. Nog voordat de coureurs plaatsnamen voor een marathonvergadering vertelde André Venema zijn verhaal.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head