Pérez na tweede plaats in Melbourne: ‘Spijtig voor Max’

Sergio Pérez mag zich na de Grand Prix van Australië even de nummer 1-coureur van Red Bull wanen. De Mexicaan sloot de race in Melbourne op de tweede plaats af en gaat in het klassement zijn teamgenoot Max Verstappen voorbij. Pérez had een prima start van de race. Zo goed zelfs dat hij bij de eerste bocht even moest inhouden om niet tegen de voor hem rijdende RB18 van Verstappen aan te rijden. De eveneens sterk gestarte Lewis Hamilton profiteerde daar optimaal van en ging de Mexicaan direct voorbij. De 32-jarige coureur uit Guadalajara moest alle zeilen bijzetten om de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head