Red Bull bevestigt nieuw contract Verstappen: Nederlander blijft t/m 2028 bij het team

Red Bull heeft bevestigd dat Max Verstappen een nieuwe deal heeft getekend die hem tot en met 2028 bij het team houdt waarmee hij in 2021 zijn eerste wereldtitel heeft gewonnen. Dat Verstappen en Red Bull langer met elkaar verder wilden, is natuurlijk geen geheim. Beide partijen maakten er evenmin een geheim van met elkaar in gesprek te zijn. Nu is daar een nieuwe overeenkomst uitgerold, die ze tot en met 2028 bij elkaar houdt. Verstappens vorige deal liep tot en met 2023. Over bedragen wordt in het persbericht (uiteraard) niet gerept. De Telegraaf wist eerder deze week echter te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head