Ricciardo trekt boetekleed aan na crash met Sainz: ‘Ik heb zijn en mijn race verpest’

Daniel Ricciardo heeft na de Grand Prix van Emilia-Romagna het boetekleed aangetrokken na de crash met Carlos Sainz. De Australiër geeft toe dat hij fout zat bij het moment dat einde race voor de Ferrari-coureur betekende: “Ik heb zijn en mijn race verpest.” Ricciardo had een prima start en probeerde in bocht 1 meteen de aanval in te zetten bij Sainz, maar schoot daarbij tegen de Ferrari die vervolgens in de grindbak terechtkwam. Het betekende meteen einde race voor een van de twee helden van de massaal aanwezige Tifosi en voor Ricciardo viel er vervolgens weinig beters van te maken…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head