Rondje buitenlandse media GP Emilia-Romagna: ‘Verstappen was gewoon perfect’

FORMULE 1 verzamelt na elke Grand Prix de beste headlines en artikelen met een blik op de buitenlandse media. Dit keer van de Grand Prix van Emilia-Romagna, waar Red Bull voor het eerst sinds 2016 weer een één-twee pakte voor de ogen van de tienduizenden aanwezige Tifosi, die juist een slechte middag kenden. La Gazzetta dello Sport “Red Bull’s dominantie en Ferrari’s eerste echte val van het seizoen”, zo vat het Italiaanse La Gazzetta dello Sport de Grand Prix van Emilia-Romagna samen. “Het is een moeilijk te aanvaarden realiteit voor de rode supporters in Imola, die droomden van een totaal…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head