Sainz moest lachen om geruchten over contractonderhandelingen

Carlos Sainz heeft hard kunnen lachen om de geruchten dat de contractonderhandelingen met Ferrari stroef verliepen. Het was juist ‘supermakkelijk’, stelt de Spanjaard: “Alles stond zo goed als vast.” Donderdag maakte Ferrari bekend dat Sainz tot en met 2024 voor het team blijft rijden. Geheel verrassend was dat niet, aangezien beide partijen in de winter duidelijk maakten dat zij een langere samenwerking wel zagen zitten. Toch deden er vorige week plots geruchten de ronde dat de contractonderhandelingen stroef verliepen. Sainz zou namelijk maximaal op één jaar extra kunnen rekenen, terwijl hij er zelf minstens twee wilde hebben. Die geruchten bleken…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head