Steiner: ‘Haas presenteert 2022-auto misschien wel als eerste’

Het is, met alle respect, niet de auto waar de gehele Formule 1-wereld het meest naar uitkijkt, maar Haas’ 2022-bolide kan zomaar flink wat bekijks trekken aangezien het Amerikaanse team niet uitsluit deze als eerste te presenteren. Een datum staat nog niet, maar teambaas Günther Steiner vertelt het Duitse RTL dat het ‘begin februari’ zal worden. “Het zou zomaar kunnen dat wij onze nieuwe auto als eerste presenteren”, weet hij dan ook. Momenteel hebben vier teams een datum geprikt: Aston Martin, McLaren, Ferrari en Mercedes. Lees ook: Aston Martin maakt als eerste team datum bekend van onthulling 2022-bolide Van dit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head