Van Kalmthout staat in Indy GP voor het goede doel in oranje aan de start

Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout doet medio mei in een opvallende oranje bolide mee aan de Indy Grand Prix, en dat ook nog eens voor het goede doel. De Nederlander en zijn team ECR zetten zich onder het mom van ‘Ride with Rinus’ in voor Building Tomorrow, ten behoeve van kinderen in Oeganda. Het oranje tintje is dus leuk, maar daarachter steekt een belangrijk en serieus initiatief: Building Tomorrow zet zich namelijk in voor het verbeteren van de taal- en rekenvaardigheid van jonge kinderen in Oeganda. Van Kalmthout rijdt half mei dus in de kleuren van de stichting, en zal hier…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head