Voorlopig geen Russische GP meer: Formule 1 zegt contract op

De Formule 1 heeft het contract met de Russische Grand Prix opgezegd. Dat betekent dat de Formule 1 voorlopig niet naar Rusland zal afreizen en dat Sint-Petersburg, waar de race naar verplaatst zou worden, volgend jaar ook niet hoeft te rekenen op een Formule 1-race. De Grand Prix van Rusland werd dit jaar al afgelast vanwege de oorlog in Oekraïne. Het was volgens de Formule 1 onmogelijk om onder de huidige omstandigheden daar een race te organiseren. Nu heeft de Formule 1 besloten om nog verder te gaan dan dat: het contract met de Russische Grand Prix is verscheurd en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head