WK-leider Leclerc in Italië beroofd van horloge van bijna 300.000 euro

Ferrari-coureur Charles Leclerc is maandagavond in Italië op straat beroofd, met de dief die met zijn Richard Mille-horloge van een kleine 300.000 euro aan de haal is gegaan. Dat berichten verscheidene internationale media. Leclerc is gelukkig niet gewond geraakt gedurende het incident, dat ’s avonds in een donker deel van de stad Viareggio plaatsvond. Volgens de berichtgeving werd Leclerc, die met een klein gezelschap op stap was, op straat herkend en ontstond er een toeloop van fans. In het gedrang zou een dief zijn horloge buit hebben gemaakt. Leclerc heeft naar verluidt ook aangifte gedaan. Het horloge dat hij droeg…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head