Alfa Romeo maakt lanceerdatum van nieuwe bolide bekend

Alfa Romeo Sauber F1 Media Het team van Alfa Romeo (Sauber) zal haar nieuwe 2023-bolide op 7 februari bekend maken in de Zwitserse stad Zürich. Hiermee is Alfa Romeo het voorlaatste team dat de lanceerdatum van haar nieuwe bolide wereldkundig maakt. In 2023 zal Alfa Romeo rijden met de C43. Het is voor Valtteri Bottas en Guanyu Zhou te hopen dat de nieuwe bolide van het team uit Hinwil beter presteert dan de auto van 2022. Afgelopen seizoen wist het Zwitserse team namelijk ‘maar’ als zesde te eindigen in het constructeurskampioenschap. Naast een nieuwe naam voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head