Alle coureurs rijden aankomend seizoen met de helmcamera

Red Bull Content Pool Alle 20 Formule 1-coureurs zullen in 2023 gebruik moeten maken van de helmcamera’s, welke tijdens de Grand Prix van België in 2021 werden geïntroduceerd door de Formule 1. Fernando Alonso maakte er toen gebruik van tijdens de eerste vrije training, waarna de camera’s ook werden ingezet tijdens races in 2022. Maar lange na niet alle coureurs hadden een camera geïnstalleerd in hun helmen. Niet omdat ze dit niet wilden, maar omdat sommige helmfabrikanten er niet mee akkoord gingen. Racing Force Group, de partij die ervoor zorgt dat al het materiaal van de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head