AMuS: ‘Mercedes neemt halve nieuwe auto mee naar Bahrein’

Mercedes F1 Media Volgens het doorgaans zéér betrouwbare Auto Motor und Sport gaan we tijdens de tweede testweek een compleet nieuwe Mercedes W13 zien. In Barcelona leek het team van Lewis Hamilton en George Russell een vrij conservatieve weg gekozen te hebben voor 2022, maar dit gaat in Bahrein helemaal veranderen. Michael Schmidt, journalist voor het Duitse blad, laat in AMuS-podcast weten dat Mercedes ‘een halve nieuwe auto’ meeneemt naar het Bahrain International Circuit. Dit zou een beetje moeten lijken op de manier waarop Mercedes de wintertest in 2019 aanpakte, toen ze ook twee bolides gebouwd…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head