Andretti en Cadillac slaan handen ineen voor toekomstige Formule 1-deelname

Red Bull Content Pool Gisteravond werd het nieuws bekend dat Andretti en Cadillac samen de Formule 1 willen betreden in 2024. Daarmee willen de twee Amerikaanse grootmachten dus niet wachten op de nieuwe motorreglementen van 2026. Het is niet de eerste keer dat Andretti zich uitlaat over een mogelijke Formule 1-intrede. Eerder lieten zowel Michael als Mario Andretti namelijk weten een team in de Formule 1 wel te zien zitten. Er zouden zelfs al afspraken zijn gemaakt met motorfabrikant Renault om Andretti Global – zoals het team door de wereld zou gaan – te voorzien van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head