Arsenal-fan Lewis Hamilton wil nu andere Premier League-club kopen

Mercedes F1 Media Lewis Hamilton heeft altijd aangegeven dat hij groot fan is van Arsenal. De zevenvoudig Formule 1-kampioen groeide in Stevenage op als fan van de voetbalclub uit Noord-Londen, maar heeft in 2022 iets geprobeerd waar veel Arsenal-fans niet blij van werden: Hamilton deed een gooi naar het kopen van concurrent Chelsea. Max Verstappen kon die poging van Lewis Hamilton niet begrijpen. De Nederlander is zelf fan van PSV en kon zichzelf geen bod zien uitbrengen op Ajax of Feyenoord. Maar voor Hamilton maakte dat niets uit, hij wilde Chelsea hebben. Helaas voor de Brit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head