'Aston Martin heeft een groot voordeel ten opzichte van Red Bull, Mercedes én Ferrari'

De Grand Prix van Bahrein gaf ons meerdere inzichten. Zo kwam men erachter dat Red Bull Racing een grote stap had gemaakt ten opzichte van 2022 (de RB19 was 0,9 seconde sneller dan de RB18, zelfs met de regelwijziging), had Ferrari grote moeite met de balans van de SF-23 en zit Mercedes op het verkeerde pad qua ontwikkeling. Maar de grootste verrassing kwam toch wel uit Silverstone. Aston Martin is in één seizoen opgeklommen van de tiende plaats - het team van Lawrence Stroll had de langzaamste auto tijdens de GP van Bahrein in 2022 - naar het één-na-snelste team.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head