Aston Martin-topman waarschuwt concurrentie: ‘We hebben veel nieuwe innovaties’

Aston Martin F1 Media Aston Martin-topman Eric Blandin heeft in een interview op de site van Aston Martin laten weten dat zijn team voor komend seizoen een aantal slimme innovaties heeft doorgevoerd aan de AMR23, de nieuwe bolide van het team uit Silverstone. Afgelopen seizoen begon niet super voor Aston Martin. Het team sloeg tijdens de eerste races namelijk compleet de verkeerde weg in als het ging om de brengen van updates. Vanaf de Spaanse GP ging het echter een stuk beter. Het team bracht namelijk een haast identieke auto aan die van Red Bull mee.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head