Aston Martin ziet niks in plan van Red Bull Racing: ‘Wij gaan onze fans niet teleurstellen’

Aston Martin F1 Media Op 13 februari maakt Aston Martin de nieuwe auto voor het 2023 Formule 1-seizoen wereldkundig. Het team van Lawrence Stroll zal de AMR23 onthullen in de gloednieuwe fabriek in Silverstone, welke hevig is beïnvloed door Fernando Alonso, die onlangs een vierjarig contract tekende bij het Britse team. Aston Martin zal niet het eerste team zijn dat de nieuwe auto gaat presenteren. Red Bull Racing onthult op 3 februari de RB19 al, wat het zal gaan doen in New York City. Maar de verwachting is dat Red Bull, net als vorig jaar, een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head