BREAKING. Formule 1-baas bevestigt: ‘Weekend gaat door’

Red Bull Content Pool Stefano Domenicali, de grote baas van de Formule 1, heeft aangegeven dat het Formule 1-weekend in Jeddah ‘gewoon’ doorgaat. De Italiaan heeft lang overleg gevoerd met alle teambazen en coureurs, na de vrije trainingen in Saoedi-Arabië. Tijdens de eerste training vond er een aanslag plaats op zo’n 10 kilometer vanaf het circuit. Jemenitische rebellen hebben met drones de Aramco olieraffinaderij aangevallen in Jeddah en verschillende locaties in de Saoedische hoofdstad Riyad. Vanuit de achterban van de Formule 1 klonk de roep om het land per direct te verlaten en de race te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head