BREAKING. Williams stelt Mercedes-topman aan als teambaas

Mercedes F1 Media Na het plotselinge vertrek van Jost Capito bij Williams zat het Britse team een tijd zonder teambaas. Maar op vrijdag maakte Williams bekend dat er een opvolger gevonden was: James Volwes maakt de overstap van Mercedes naar het team uit Wantage. Volwes is al jarenlang de grote man achter de strategische afdeling van Mercedes. De wereldberoemde radio naar Valtteri Bottas: ‘Valtteri, it’s James…’, kwam vanuit Volwes. De Brit laat Mercedes nu achter zich en zal bij Williams de rol van teambaas op zich nemen. Volwes was vanaf het begin onderdeel van het Mercedes-team…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head