Charles Leclerc blijft hoop houden: ‘Heb het gezien op Twitter’

Ferrari F1 Media Ferrari-coureur Charles Leclerc kreeg in Frankrijk de zoveelste klap van het seizoen te verwerken. Nadat de Monegask al een aantal keer dure punten kwijt was geraakt door fouten en betrouwbaarheidsproblemen van Ferrari, was hij op Paul Ricard zelf schuldig aan zijn uitvalbeurt. Leclerc crashte in de achttiende ronde, waardoor Max Verstappen gemakkelijk de overwinning kon pakken. Verstappen staat hierdoor 63 punten voor op Leclerc in het kampioenschap en volgens velen heeft de Nederlander al één hand op de bokaal, die hij in 2021 ook al won. De Red Bull-coureur zelf rekent zich nog…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head