Charles Leclerc maakt excuses aan team en fans op Twitter

Ferrari F1 Media Kampioenschapsleider Charles Leclerc maakte op Imola zijn eerste foutje van 2022. De Monegask, die twee van de eerste drie races wist te winnen, ging nét over het randje in bocht veertien, waarna hij zijn Ferrari F1-75 in de muur plantte. Door schade aan zijn voorvleugel moest hij een extra pitstop maken, wat ervoor zorgde dat Leclerc als zesde eindigde. Dit betekent dat Leclerc slechts acht punten scoorde in Italië, terwijl er zoveel fans aanwezig waren om hem naar de overwinning te schreeuwen. Op Twitter laat de Monegask dan ook weten dat hij zich…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head