Charles Leclerc over Max Verstappen: ‘We haatten elkaar’

Red Bull Content Pool In 2022 hebben we al meerdere prachtige duels gezien tussen Max Verstappen en Charles Leclerc. De wereldkampioen van 2021 en de huidige leider in het kampioenschap gingen in Bahrein én Saoedi-Arabië wiel-aan-wiel, waarbij Leclerc aan het langste eind trok in de eerste race van het seizoen en Verstappen won in de tweede Grand Prix van 2022. De gevechten waren tot nu toe allemaal erg respectvol. Na de race in Jeddah, welke Verstappen won, riep Leclerc zelfs over de board-radio dat hij had genoten van de strijd, waarbij hij zijn Nederlandse rivaal feliciteerde…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head