Coureur krijgt torenhoge boete na ‘wildplassen’ op Yas Marina Circuit

Red Bull Content Pool Het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi stond vorig jaar in het teken van de seizoensfinale van de Formule 1, waar Max Verstappen in de laatste ronde de titel af wist te pakken van Lewis Hamilton. Maar afgelopen weekend gebeurde er iets anders bizar op het circuit in het Midden-Oosten: een coureur kreeg een torenhoge boete voor wildplassen. Tijdens de Asian Le Mans Series kon coureur Alfred Renauer het niet meer ophouden: tijdens een rode vlag-periode stapte hij zijn auto uit en urineerde hij achter één van de ‘marshall posts’. Tot de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head