Daniel Ricciardo: ‘Geef mij een winnende auto en ik win’

McLaren F1 Media Sinds zijn overstap naar McLaren is de carrière van Daniel Ricciardo in een dip terecht gekomen. De achtvoudig Grand Prix-winnaar werd bij Red Bull Racing gezien als iemand die meerdere kampioenschappen kon winnen, maar inmiddels is de publieke opinie 180 graden gedraaid. Bij veel fans is Ricciardo nu de mindere teamgenoot van Lando Norris. En op zich is die gedachte niet zo gek. In 2021 werd Ricciardo in hetzelfde materiaal verslagen door Norris. Hoewel Ricciardo de enige overwinning scoorde voor McLaren op Monza, wist Norris zijn teamgenoot flink te verslaan. In het kampioenschap werd de jonge Brit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head