David Coulthard ziet 'dreigende' Max Verstappen: 'Voorteken voor derde WK-titel'

In gesprek met The Times of India heeft voormalig coureur David Coulthard gesproken over de eerste race het nieuwe Formule 1-seizoen. Volgens de Schot is de vorm van Max Verstappen een "dreigend voorteken" voor de concurrentie. Afgelopen raceweekend wist Verstappen de concurrentie te declasseren door de inaugurele race van het 2023-seizoen op magistrale wijze op zijn naam te schrijven. Het gat dat de Nederlander trok naar de rest van het veld kon echter vele malen groter zijn. Al direct na de eerste ronde werd namelijk aan Verstappen verteld dat hij op zijn banden moest letten. Volgens ingewijden kon de Limburger…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head