David Coulthard ziet Ferrari als titelkandidaat voor komend seizoen

Red Bull Content Pool In gesprek met het Britse Mirror Sport heeft voormalig Formule 1-coureur David Coulthard laten weten dat Ferrari komend seizoen zeker om de WK-titel mee kan strijden. Als reden daarvoor geeft Coulthard de snelheid van het Italiaanse team van afgelopen seizoen en het rijdersduo waarover Ferrari beschikt. Aan het begin van afgelopen seizoen leek Ferrari dé toonaangevende factor te worden in de Formule 1. Toch bleek na een aantal races dat er binnen het team uit Maranello flinke fouten werden gemaakt, zowel op sportief als op motorisch vlak. Ook de rijders zelf maakten gedurende het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head