‘Ferrari begint 2023 met 30 pk meer, Honda en Mercedes kunnen niet volgen’

Red Bull Content Pool Het Italiaanse blad La Gazzetta dello Sport weet te melden dat Ferrari komend seizoen met 30 pk vermogen meer begint dan afgelopen seizoen. Honda en Mercedes zouden daarentegen slechts een fractie van deze vermogenswinst hebben geboekt in de winterstop. Een toename in vermogen terwijl er een zogenaamde ‘engine freeze’ van kracht is? Teams kunnen nog steeds via een omweg vermogen toevoegen aan hun krachtbron. Motorfabrikanten mogen immers enkel verbeteringen doorvoeren die de betrouwbaarheid van een motor ten goede komen. Wanneer teams immers op een efficiëntere wijze omgaan met energie, kan er meer en vaker…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head