Ferrari domineert tijdens tweede vrije training in Frankrijk

Ferrari F1 Media De lijn van de afgelopen paar races lijkt ook in Frankrijk doorgetrokken te worden. Op Circuit Paul Ricard lieten Carlos Sainz en Charles Leclerc zien dat de Ferrari F1-75 een flinke stap heeft gemaakt na de updates in Silverstone. De tweede vrije training werd namelijk afgesloten met een één-twee van het Italiaanse team. Carlos Sainz, die dit weekend een gridstraf neemt voor zijn geplofte motor in Oostenrijk, wist teamgenoot Charles Leclerc te verslaan in de tweede trainingssessie. De Spanjaard zette een tijd van 1:32.527 neer op de zachte band, waarmee hij meer dan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head