Ferrari maakt naam van nieuwe 2022-bolide wereldkundig

©Ferrari F1 Media Het team van Ferrari heeft via sociale media de naam van de nieuwe 2022-bolide bekendgemaakt. De nieuwe Ferrari-wagen zal in 2022 door het leven gaan als de F1-75. Op 17 februari wordt de nieuwe bolide écht wereldkundig gemaakt en kunnen fans zien hoe de nieuwe wagen er precies uit gaat zien. Afgelopen jaar was het groene ‘Mission Winnow’-logo erg opvallend aanwezig op de SF21. Het was een soort inbreuk op het welbekende Ferrari-rood waar iedere fan bekend mee is. Het is trouwens niet de eerste keer dat het team uit Maranello met een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head