FIA-baas wijst schuldige aan voor ontslag van Michael Masi

Red Bull Content Pool Mohammed Ben Sulayem, sinds december 2021 de nieuwe voorzitter van de FIA, heeft zich uitgesproken over het ontslag van Michael Masi. De voormalig wedstrijdleider van de Formule 1 moest plaatsmaken voor Niels Wittich en Eduardo Freitas, nadat hij Lewis Hamilton een achtste wereldtitel ‘ontnomen had’. Tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi in 2021 maakte Masi op een verkeerde manier gebruik van de safety car, waardoor Max Verstappen in de laatste ronde voorbij kon gaan aan Lewis Hamilton en zo de titel kon veroveren. Op social media was Michael Masi na dat moment de meest gehate…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head