'FIA-voorzitter Ben Sulayem verliest zoon na rumoerige periode'

Volgens meerdere berichten uit de Verenigde Arabische Emiraten is FIA-president Mohammed Ben Sulayem zijn jongste zoon verloren. Saif Muhammad bin Salim Al-Falasi zou overleden zijn na een auto-ongeluk, zo weten o.a. Emarat Al Youm en Al Khaleej te melden. Het is de zoveelste klap voor de FIA-baas na een rumoerige periode. Ben Sulayem kwam afgelopen maanden vaak negatief in het nieuws. Zo zouden de FOM (Formula One Management) en de Formule 1-teambazen helemaal klaar zijn met de voormalig rallycoureur. De nieuwe FIA-baas, die het stokje van Jean Todt in december van 2021 overnam van Jean Todt, zou zich te veel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head