Formule 1-coureurs waren unaniem voor afgelasting Jeddah

Red Bull Content Pool De Formule 1 rijdt dit weekend ‘gewoon’ in Jeddah, ondanks de raketaanval op een olieraffinaderij op zo’n 10 kilometer afstand van het circuit. De bazen van de Formule 1 en de teambazen waren het vrij snel eens: de race moet doorgaan. Maar toen de coureurs aan de beurt waren om het te overleggen, kwam daar aanvankelijk een heel ander geluid vandaan. Volgens De Telegraaf waren er vijf coureurs die niet meer wilde rijden in Jeddah dit weekend. Lewis Hamilton en Fernando Alonso waren naar verluidt twee van deze vijf rijders. Na een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head