Formule 1-journalist ziet Lewis Hamilton boven ‘smerige’ Senna en Schumacher staan

Mercedes F1 Media Volgens Formule 1-analist Peter Windsor is Lewis Hamilton de beste coureur die de sport ooit gezien heeft. Windsor is namelijk van mening dat Hamilton nooit ‘smerige’ acties heeft uitgevoerd zoals Ayrton Senna en Michael Schumacher. Wie is de beste Formule 1-coureur die de sport ooit heeft gezien? Het is een vraag die vele verschillende antwoorden kent en dus waarschijnlijk nooit beantwoord zal worden. Toch zijn er over het algemeen een aantal coureurs die het vaakst genoemd worden wanneer dé vraag gesteld wordt. Zo worden Ayrton Senna, Michael Schumacher en Lewis Hamilton het vaakst…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head